Zindelijk

Zelda is gewoon zindelijk! de fokker heeft perfect werk geleverd 

ze geeft gewoon aan dat ze moet en ze gaat voor de deur staan, ok het is de tuindeur maar we zullen haar leren dat de tuin geen openbare WC is. 

in huis kom ik geen stap verder want ik heb gewoon een pup die aan mijn broekspijp hangt 

ik probeer haar dat af te leren maar het is gewoon weg een dondersteen 

snachts moeten we 2x er uit voor haar om 2 uur en om 5 uur dus dat is op zich ook heel goed. 

tussen Lupa en Haar gaat het veel beter, ze spelen nog niet maar Zelda gaat voor de neus van lupa rennen en bokkensprongen maken en lupa snuffeld dan aan haar. 

het grappige is dat e dan bv in een volle vaart naar binnen rend om vervolgens in de remmen te gaan staan en 1 meter voor Lupa te stoppen üp"te gaan zitten en piepen tegen Lupa. 

Het is een dappere dodo!!!  ze is echt nergens bang voor en ze loopt altijd met dat staartje te wapperen. 

een probleem....als je in de ogen kijkt smeltje helemaal weg en dan is het best moelijk om haar duidelijk te maken dat ze moet stoppen met dat gtrek aan mijn tenen en sokken .

Ze heeft nu al in de gaten dat Mientje de joker van de familie is, maar ze heeft enorme ontzag voor Lupa.

Die kleine is het voor Lupa nog niet waard om aandacht aan te besteden. Mooi roedelgedrag. Zelda is voor Lupa nog echt te min om zich mee bezig te houden. Ze corrigeert als het haar te ver gaat dus dat is goed. Op die manier leert Zelda haar grenzen kennen.

Maar zelda ging gisteren te ver....

Ze krijgen te eten maar die grote zwarte krijgt als eerst 

dus Zelda duik te bak in(niet zo gek natuurlijk dat deed ze bij de broer en zossjes ook), ha!!! de zwarte trekt haar kop weg, mooi he??

dus ik trok Zelda toch weg uit de bak van Lupa Maar Zelda dacht ....WATTE!!!!! iik spring die bak gewoon in!! maar die grote zwarte vond dat toch geen goei idee en ja hoor ze werd boos...Zelda krezen!!!! gillen!!! brullen!!!! 

"warrom mag ik dat bak niet???  gelukkig krijg ik wel meteen mijn eigen voer...maar het smaakt toch niet het zelfde"

14:30

vanmiddag was Lupa gek! ineens gingze rondjes rennen in de tuin het grind vloog zowat tegen de schutting, Zelda kijk er na en toen?.....krezen en vluchten onder de tafel,ik moest wel om lachen Zelda wist absoluut niet wat ze met die gekke aan most

LinkPrint

Uitgelichte berichten

© 2020 by TWITTERPATED 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle