England

Wat een geweldige land, wat een ruimte, wat een velden, wat een paradijs voor mens en honden.

1 week naar England geweest.

Maandag begonnen we meteen met een jacht, deze jacht was georganiseerd voor wat beter vermogende mensen, althans de geweren.

Je laten vervoeren met een heli was ook een optie.

De honden mensen werden vervoerd met heerlijke terreinwagens, honden achter op een baal hooi en gaan van de ene drift naar de andere, op die dag 5 driften gedaan.

Bizzy heeft geweldig gedaan, ze weet precies wat de bedoeling is en welke geweer in de gaten te houden. Voor het eerst in mijn leven dat mijn hond betaald is voor haar diensten

Dag erna een kleine training bij de Devon Country Barn, waar we logeerde, ook hier een geweldige ervaring, wat een mogelijkheden aan trainings set-ups!

woensdag ochtend een training mee gedaan gegeven door Steve Ashby, de Flatcoated man in England , heerlijk getraind in de Moor....en toen...toen begon de ellende

helaas had Hans zich gewond en dat is ziekenhuis bezoek geworden met overnachting, zal niet in detaillies treden.

Donderdag zou weer een shoot zijn maar helaas door de ziekenhuis perikelen toch maar afzegt , jammer want deze was voor Baidu bedoeld.

Vrijdag waren we toch een beetje moe van de afgelopen stress en dus bij de Barns gebleven, maar de pret mocht niet minder om zijn, we hebben heerlijk getraind.

en toen weer naar huis......maar....de volgende boeking is al gemaakt

Uitgelichte berichten

© 2020 by TWITTERPATED 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle