FRC


May 20, 2007

Kampioenschapsclubmatch Flatcoated Retriever Club zondag 20 mei 2007 te Almere

morgen is het zo ver!!

de dames zijn ingeschrijven voor de Clubmacht

Zelda bij de babyklas Lupa bij Gebruikshondenklas

bij de gebruikshondenklas wordt er dit jaar de De Colin Wells Cup uitgereikt

De Colin Wells Cup is in 1994 ingesteld door mevr. Wout Rueb-Zernike voor de Flatcoat die in het seizoen voorafgaand aan de clubmatch de hoogste kwalificatie heeft behaald op een nationale of internationale kampioensveldwedstrijd in Nederland of België, waarbij de hond moet zijn voorgejaagd door zijn eigenaar, welke lid moet zijn van de FRC en de Nederlandse nationaliteit moet hebben. Colin Wells was een bekende fokker in Engeland, die in de vijftiger jaren van de vorige eeuw een tweede actieve periode als fokker kende. Voor de tweede wereldoorlog (vanaf 1933)fokte hij honden waarvan de namen begonnen met een W, na zijn diensttijd in de oorlog was zijn kennelnaam Woodland. Hij was hoofd gamekeeper bij de Duke of Ruthland op het landgoed Belvoir. Hij was een top vertegenwoordiger van de dual-purpose Flatcoat, hij werkte met zijn honden en showde ze. Zijn honden waren van de beste kwaliteit zowel op veldwedstrijden als op show.

Jullie zullen het morgen lezen wat het geworden is!

zondag 20 mei!

we zijn kapot

een hele dag op de show veld, dat is toch niks voor ons

Zelda heeft een belovend gehaald,

aan haar rapport zou je toch iets anders van maken,maar ach wie ben ik

Uitgelichte berichten

© 2020 by TWITTERPATED 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle