2016 super jaar

Flatcoated kennel Twitterpated is erg trots met de werk resultaten!

na ongeveer 1 en half jaar niet meer in de wedstrijden mee doen dit jaar weer begonnen. We begonnen voorzichtig met Bizzy ,WT B 2 daar behaalden we de 3de prijs daarna was onze doel 2x SJP A voor Bizzy, B voor Baidu en B voor kesha dat is allemaal gebeurd en hoe! 2de prijs voor Bizzy in de A, 46 hondje gingen 2 haalden het. 5de plaats i de A, 21 hondjes gingen 5 haalden het Bizzy heeft U in de shows(eerder jaren) Kesha eerste wedstrijden haar leven haalde ze de 2e prijs in de SJP B. Kesha heeft U in de show(eerdere jaren) Tussen door een showtje gelopen met de kleine Baidu(dat kost me erg veel moeite omdat shows en ik niet samen gaan)maar daar haalden we onze ZG. En kleine Baidu haalde haar eerste SJP B met 14 maanden. We zijn zeer tevreden!

Uitgelichte berichten

© 2020 by TWITTERPATED 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle